Регионален натпревар по народна техника

Учениците од ООУ,,Аврам Писевски“ земаа учество во Регионалниот натпревар по народна техника. заедно со професорот по географија Благојче Бошковски. Драган Младеновски од VIII-a oсвои второ место и Бобана Стојановска од VIII-a освои трето место.