Прво априлската забава во нашето училиште ООУ „ Аврам Писевски“ село Бардовци, оваа година започна на 31 март од училишнит хол и во училишниот двор , за да продолжи низ улиците се до игралиштето.
Принцези и принцови, кловнови, супермени, дигимони, хобити и страшила, стари баби и дедовци, вештерки, ангели и многу, многу популарни јунаци од цртаните филмови денес продефилираа низ улиците нa месноста село Бардовци
Децата имаа одлична можност да се дружат и на тој начин заедно да го прослават денот на шегата.

Pin It on Pinterest

Share This