Денеска, ОКТА А.Д. -Скопје, поделија рефлектирачки приврзоци за учениците од I oдделение во нашето училиште. Ова е дел од кампањата за безбедност во сообраќајот ,, Јас внимавам“.

Донацијата од рефлектирачки приврзоци кои може да се носат на облеката,на училишен ранец и на велосипед за зголемување на видливоста на пешаците во сообраќајот,беше денешното добро утро за првачињата

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.