За почиста околина, за убав поглед, за пријатно чувство, за поубаво го искористивме дел од денот 15.9, саботно утро, едукативно, забавно и корисно. Двајца родители, куп наставници и ученици   се приклучивме во еко-акцијата  15 Септември Светскиот ден на чистењето.