Deprecated: Hook jetpack_pre_connection_prompt_helpers is deprecated since version jetpack-13.2.0 with no alternative available. in /home/oouavrampisevski/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Во соработка со здружението Slow food садиме расад за нашата нова училишна градина | OOУ,,Аврам Писевски"

Работилница -“Засадуваме семе“,со креативната насока и подршка од  страна на Катерина и Мартин,членови на здружението Slow food Водно. Учениците од V и VI oдделение  заедно со одговорните наставници Драгана Горковска Гавриловска и Зорица Бебековска Спиридонов. Денеска успешно засадија разновидни градинарски зеленчукови семиња,запознавајќи се со постапката и начинот на садење расад.Пријатна работна атмосвера,задоволство  и соработка со едукаторите од  Slow food.Засадивме расад,првиот чекор е направен.Следи период на никнување на семето кое ќе биде засадено во нашата училишна градина.