Втората активност од заедничкиот проект, “Градиме мостови” со училиштето “Љуман Каба” и нашето училиште ООУ”Аврам Писевски” изработки со декупаж техника на стакло. Вредни рачиња, дружба и убави моменти во овој петочен сончев ден!. “Се гледаме на 13.10 на Школка во градскиот парк! – така се разделија учениците, а ние наставниците, си договоривме кафе и чај!