Денеска заедно со учениците од ОУ Лиман Каба го посетивме Архелошкиот Музеј на Македонија,фотографиравме дел од изложените експонати.Потоа се упативме низ трговски и културно-историски дел во Скопје и една од најголемите знаменитости на градот Старата скопска чаршија.Дружбата не завршува тука!!