Deprecated: Hook jetpack_pre_connection_prompt_helpers is deprecated since version jetpack-13.2.0 with no alternative available. in /home/oouavrampisevski/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Eднодневна есенска екскурзија во месноста Три Круши | OOУ,,Аврам Писевски"

На ден 19.10.2018 г.  се реализираше еднодневен излет во месноста Три Круши с.Дрaчево за учениците од I до VIII одделение. Учениците се запознаа со средината, релјефот и видови дрвја во пошумениот предел. . Преку активности и друштвени игри кај учениците се поттикнуваше толеранција, компромис, почитување и навика за чиста животна средина.