Deprecated: Hook jetpack_pre_connection_prompt_helpers is deprecated since version jetpack-13.2.0 with no alternative available. in /home/oouavrampisevski/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Проектот ,,Истражувачки споменар“ и посета на НУ Музеј на македонската борба | OOУ,,Аврам Писевски"

Учениците од VII до IX oдделние од ООУ,,Аврам Писевски’’ го посетија НУ Музеј на македонската борба .Се едуциравме ,истражувавме и понатака ке истржуваме за нашиот споменар.