Deprecated: Hook jetpack_pre_connection_prompt_helpers is deprecated since version jetpack-13.2.0 with no alternative available. in /home/oouavrampisevski/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Завршната манифестација на едукативниот проект „МУЗЕЈОТ ПРИЈАТЕЛ НА ДЕЦАТА” за презентација на ИСТРАЖУВАЧКИТЕ СПОМЕНАРИ | OOУ,,Аврам Писевски"

Цел и  задоволство ни беше да учиме,составуваме ,пишуваме ,цртаме, да се едуцираме на многу поинтересен и забавен начин за македонската историја.

Знаењата ги продлабочивме  и проширивме.