Денес на Денот на екологијата 21 Март се одржа завршниот настан од Еко -кампот за млади претприемачи. На овој настан учествуваа деветоодделенци од десетте основни училишта на општина Карпош. Учениците работеа во групи и изработуваа еко производ од еко материјали.