Велики Четврток, ден за вапцање јајца, нашите вредни рачиња со искуството на нашите пријатели од Домот за стари лица Мајка Тереза, и денес донесоа радост, топлина. Благодарност до учениците од III-a наставничката Aleksandra Gavriloska! Честит Велигден!😃🙏