Deprecated: Hook jetpack_pre_connection_prompt_helpers is deprecated since version jetpack-13.2.0 with no alternative available. in /home/oouavrampisevski/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Час по природни науки во нашата градина | OOУ,,Аврам Писевски"

Денес учениците од второ одделение заедно со наставничките Кристина Андриќ Стојановска и Александра Пројковска часот по природни науки со наставна содржина Локални растенија го одржаа во нашата градина-училница на иднината каде што учениците со задоволство одблиску се запознаа со блитва, маточина,нане,лаванда,рузмарин…задоволството се забележува на нивните лица…