Ученици од шесто, седмо и осмо одделение од ООУ”Аврам Писевски”, и оваа година го посетија 31¬от Меѓународен саем на книгата кој се одржа во ВИП Арената Борис Трајковски. Следејќи го мотото ¬Читањето е секогаш ИН, нашите ученици одбраа различни книги од омилените жанрови.