Нашите ученици присутни на Шестиот Скопски фестивал во Градски парк.
Целта на манифестацијата е промоција на одгледување на цвеќе,вклучување на најмалите, развивање на креативности и знаење за цвеќињата и растенијата и подигнување на свеста за животната средина.