Два прекрасни поводи- Во предвечерието на Денот на учителот 5 октомври и Неделата на детето! Донација за нашата библиотека 250 наслови детска литература од нашите колешки Елисавета и Снежана Хаџи-Николови! #НаставникотОдСрцеЗа Децата😊😍📚🔔 Вербата во луѓето со искрено срце ми се врати и насмевката! Благодарност до наставникот Марика Ракиќ !