Давид.
Второодделенец во ОУ “АВРАМ ПИСЕВСКИ”. Совршено знае по колку десетки и единици има секој двоцифрен број и како се прави бетон.Татко му вели дека многу го интересира архитектурата, цртањето планови за куќи, градењето со лего коцки…
Дали Давид е момче, долетано на оваа планета од некоја друга димензија?Го сретнавме во приказната за инклузивното основно училиште…