Deprecated: Hook jetpack_pre_connection_prompt_helpers is deprecated since version jetpack-13.2.0 with no alternative available. in /home/oouavrampisevski/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Реконструкција на тоалетите во OOУ,, Аврам Писевски” | OOУ,,Аврам Писевски"

Со реконструкцијата на тоалетите во училиштето „Аврам Писевски“ (Бардовци) целосно се подобрија хигиенско – санитарните услови во оваа образовна институција.. Активностите беа спроведени во рамки на Проектот на УСАИД за меѓуетничка интеграција на младите во образованието, со финансиска поддршка од Европската Команда на САД (ЕУКОМ).Во  училиштето се работи на сензорна соба како дел од општествена одговорност.