Oдржан  e мултипликаторен настан за проектот “Smile and Play”. Настанот се одржа на 28.09.2020, во просторот на ООУ “Јохан Хајнрих Песталоци” во Скопје, и беше поделен во две сесии – утринска и пладневна, со по 25 учесници во секоја засебно. Токму со вакви сесии, ние се придржувавме до сите здравствени протоколи и мерки. Велосипедизмот, како и едуцирање за животната средина, беа фокусот на продуктот од овој проект – физичка, како и дигитална друштвена игра, сето тоа направено за да се користи на Англиски јазик. Нас исклучително не радува што успеавме да креираме ваква игра, заедно со нашите партнери од Литванија (Zhali) и Италија (ReBike), како и ООУ “Јохан Хајнрих Песталоци”, но секако и нашите придружни партнери СОУ “Малина Попиванова” и ОУ “Раде Кратовче” од Кочани.