Deprecated: Hook jetpack_pre_connection_prompt_helpers is deprecated since version jetpack-13.2.0 with no alternative available. in /home/oouavrampisevski/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Соопштение! | OOУ,,Аврам Писевски"
Почитувани ученици,наставници и родители!
На 21.01.2021 (четврток) започнува второто полугодие за учебната 2020/2021 година. Учениците од I до III одделение ќе ја следат наставата со физичко присуство, а ученците од IV до IX oдделение ќе ја следат наставата-онлајн .
Ви посакуваме среќен почеток !
Од ООУ,,Аврам Писевски”