Во рамките на заедничката соработка на колегите од OŠ Kralj Petar I Niš и ООУ,, Аврам Писевски" на заедничкиот проект
Еразмус + К1 првиот ден од посетата.Наставниците по биологија разменија искуства на заеднички час во чајната градина.
May be an image of child, standing and outdoors   May be an image of one or more people, people standing and outdoors

 May be an image of one or more people, people standing and outdoors    May be an image of one or more people, people standing and outdoors        May be an image of child, standing and outdoors

  May be an image of one or more people, people standing and outdoors    May be an image of one or more people and outdoors