2 Ден -Размена на  искуства во одделенска настава како и соработка помеѓу предметите :англиски јазик и ликовно образование. Учениците со големо задоволство и внимание ги следеа часовите

May be an image of 1 person, sitting, standing and outdoors          May be an image of 1 person, child, standing and outdoors

May be an image of outdoors    May be an image of one or more people, people standing and outdoors

May be an image of 2 people, child, people standing, people sitting and outdoors

May be an image of child, standing, tree and outdoors   May be an image of 5 people, people standing, outdoors and text that says 'FOTAT REDMI NOTE PRO QUAD CAMERA'

May be an image of 2 people, people standing and outdoors

May be an image of one or more people and people standing         May be an image of child, standing and indoor

May be an image of 1 person

May be an image of one or more people, people standing and indoor