Deprecated: Hook jetpack_pre_connection_prompt_helpers is deprecated since version jetpack-13.2.0 with no alternative available. in /home/oouavrampisevski/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Oдбележување на денот на зелката | OOУ,,Аврам Писевски"

Приказна која започна како идеја и прерасна во реализирана активност. Секоја година училиштето го одбележува Денот на зелката.  Континуирано  со ликовни творби, специјалитети направени од зелка , рецепти од нашите родители , творби за зелката ја негуваме традицијата за Денот на зелката.