Едукативен час на ПАКОМАК и 4СЕЛЕКТ во нашето училиште. ЕКОМЕН презентираше и ги едуцираше нашите ученици како се селектира отпад, како ја чуваме нашата околина и планета Земја. Сите сакаме почист воздух и позелена планета!!