📌Драги наши ученици и родители, Согласно Календарот за организација и работа на основните училишта за учебната 2021/2022 година, наставата во првото полугодие завршува заклучно со 30.12.2020 (четврток). ☃️Зимскиот распуст започнува на 31.12.2021 и трае до 19.01.2022 г. 👋 Се гледаме повторно на 20.01.2022 г ❗ Во очекување на среќна година, Ви посакуваме убави празнични денови!