Deprecated: Hook jetpack_pre_connection_prompt_helpers is deprecated since version jetpack-13.2.0 with no alternative available. in /home/oouavrampisevski/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Етно катче | OOУ,,Аврам Писевски"

Почетните фази од уредувањето на училишниот хол во знакот на традицијата ,фолклорот и обичаите.Целта на уредување на етно катчето е  учениците да се запознаат со традицијата ,фолклорот преку создавање на креативен дух и да го негуваат културното наследство.Нашето етно катче ќе се надополнува ,проширува и надоградува.