Deprecated: Hook jetpack_pre_connection_prompt_helpers is deprecated since version jetpack-13.2.0 with no alternative available. in /home/oouavrampisevski/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Одбележување на патрониот празник со спортски активности | OOУ,,Аврам Писевски"

Како дел од одбележувањето на патрониот празник се одржа спортски натпревар во одбојка организиран спортскиот клуб во училиштето под водство на тренерот и наставникот Душко Деспотовски