Deprecated: Hook jetpack_pre_connection_prompt_helpers is deprecated since version jetpack-13.2.0 with no alternative available. in /home/oouavrampisevski/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Подготовка за првиот училишен ден | OOУ,,Аврам Писевски"
Со задоволство се подготвивме за првиот училишен ден.Нашите ученици ќе можат да ги продлабочат своите знаења во преуредената библиотека а одморите да ги поминуваат во прекрасниот училишен двор.