Денес започна новата учебна година а за нашите првачиња првиот училишен ден.Со топли насмевки,приредба и добрдојдовте ги пречекавме идните првачиња.Им посакуваме успешно чекорење кон знаењта и среќен почеток.
Среќен почеток на сите наши ученици и успешна учебна година