Deprecated: Hook jetpack_pre_connection_prompt_helpers is deprecated since version jetpack-13.2.0 with no alternative available. in /home/oouavrampisevski/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Посета на старскиот дом ,,Maјка Тереза” | OOУ,,Аврам Писевски"
Стареењето е природен процес.За време на староста,на луѓето им е потребна најголема грижа
И љубов.Грижата за старите лица не е само одговорност,туку и морална должност.Старите луѓе се столбот на едно семејство. .Дел од учениците на OOУ,,Аврам Писевски” им го
Разубавија денот на старите лиц од Домот за стари лица “Maјка Тереза” Злокуќани со песна,есеј и честитки за 8ми Март