Deprecated: Hook jetpack_pre_connection_prompt_helpers is deprecated since version jetpack-13.2.0 with no alternative available. in /home/oouavrampisevski/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Работилница | OOУ,,Аврам Писевски"
Во текот на изминатава недела во нашето училиште, координаторот, психолог Мери Синадиновска, успешно реализира ВЕЛО работилници: “Точка до точка” и “Мојот велосипед”, со ученици од 1 во одделение. Учениците низ игра и забава, ја развиваа својата креативност и имагинација!
Оваа активност е реализирана во рамки на активностите на Здружение на граѓани Еко Логик и „Вело Училишта“

#велоучилишта #велосемејства @Eco-logic @Veloucilista #животнасредина #климатскипромени #европсканеделанамобилност