Априлијада во нашето училиште.Денес заедно со нашите другарчиња од градинката “Распеана младост” клон “Виножито” под маски го прославивме Денот на шегата.
Учениците и децата од градинка заедно со нивните наставнички дефилираа низ улиците на Бардовци.