Deprecated: Hook jetpack_pre_connection_prompt_helpers is deprecated since version jetpack-13.2.0 with no alternative available. in /home/oouavrampisevski/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Oдбележување на 2ри Април, Меѓународниот Ден за подигање на свеста за лицата со Аутизам | OOУ,,Аврам Писевски"
…и учениците од ООУ “Аврам Писевски”, заедно со дефектологот Маријана и образовните асистенти Марија и Даниела испратија порака “да ги разбереме лицата со аутизам, прифатиме и да се најдеме на половина пат, за да создадеме поинклузивно општество.” Сите заедно со мала работилница го одбележавме 2ри Април, Меѓународниот Ден за подигање на свестта за лицата со Аутизам.