Deprecated: Hook jetpack_pre_connection_prompt_helpers is deprecated since version jetpack-13.2.0 with no alternative available. in /home/oouavrampisevski/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Среќен почеток за нашите ученици | OOУ,,Аврам Писевски"

Почетокот на новата учебна година 2023/24  и приемот на првачињата во OOУ,,Аврам Писевски” беше одбележан со пригодна програма .

Поздравно обраќање имаше директорот на училиштето Kристина Андриќ Стојановска , а потоа градоначалникот на општина Карпош Стевчо Јакимовски  се обрати кон првачињата и присутните на приредбата  и им посака среќен почеток на учениците.

Ведрата смеа и жагорот на учениците го означија 1-ви Септември во нашиот училишен двор

СРЕЌЕН ПОЧЕТОК ВО НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА!