Deprecated: Hook jetpack_pre_connection_prompt_helpers is deprecated since version jetpack-13.2.0 with no alternative available. in /home/oouavrampisevski/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Работилница за 2 Април | OOУ,,Аврам Писевски"

Преку работилница за поттикнување креативност, истрајност, соработка, комуникација, концентрација, самодоверба, социјални вештини дел од учениците од ООУ “Аврам Писевски” заедно со нивниот дефектолог Маријана Грчевска Чадиковска, го одбележаа 2ри Април – Меѓународниот ден на лицата со Аутизам. Оваа активност ја направивме со цел подигање на свеста и давање поддршка на лицата со аутизам и нивните родители/старатели. Сите заедно, испративме порака “ЕДНО СОНЦЕ ЗА СИТЕ ДЕЦА”