Стоматолошки преглед

Стоматолошки преглед

На 21.9.2023 Катедрата за детска и превентивна стоматологија при Стоматолошки факултет изведе стоматолошки преглед кај учениците од VII одделение,со цел проценка на нивото на кариес кај 12 годишни...

Конкурс за избор на првенец на генерација

 Конкурс за избор на првенец на генерација Почитувани ученици-деветтооделенци во учебната 2022/23 година,ООУ,,Аврам Писевски” oбјавува конкурс за првенец на генерација за учебната 2022/23 година . На линкот можете да прочитате кои документи треба да ги...
7-ми Април Денот на здравјето

7-ми Април Денот на здравјето

Учениците од 9-а го одбележаа денот на здравјето 7Април , преку интерактивна работилница на тема ” Двата пристапи за здравјето- современиот холистички пристап и традиционалниот медицински модел за...
Посета на Музејот на Македонската борба за самостојност

Посета на Музејот на Македонската борба за самостојност

Нашите ученици од 4, 8 и 9 одделение денес беа во организирана посета на Музејот на Македонската борба за самостојност во придружба на класните и одделенските раководители, како и наставникот по Историја од нашето училиште. Тие се запознаа со поставките на музејот кои...