Глобален час ,,Секој оброк раскажува своја приказна

Глобален час ,,Секој оброк раскажува своја приказна

Министерката за образование и наука Рената Дескоска заедно со претставникот на УНИЦЕФ Бенџамин Перкс присуствуваа на најголемиот глобален час што се одржа во ОУ „Аврам Писевски“ во село Бардовци. Најголемиот глобален час е иницијатива на светско ниво за запознавање на...

Pin It on Pinterest