🎨На државниот ликовен конкурс на тема: „Македонските раси на кучиња, најдрагите придружници на децата“ организиран од Кинолошки клуб „Македонски паничар“
Од нашето училиште прво место во категорија деветтодделенци освои Илија Блажевски 🖌️