Регионален натпревар по англиски јазик
📌На 08.04.2023 година се одржа регионалниот натпревар по англиски јазик организиран од ЕЛТАМ-МК. Учениците од нашето училиште ги постигнаа следните резултати.
⭐V одделение (ментор Љубица Манов)
второ место – Аника Симоновска V-б одд
⭐IX одделение (ментор Наташа Томшиќ)
Второ место Ива Димчевска IX -a одд
Учениците продолжуваат на државен натпревар. Со среќа!