Натпревар по англиски јазик

На регионалниот натпревар по англиски јазик што се одржа во Сабота, на 13 Април,ученичката Матеа Стамчевска од седмо одделение успеа да освои трето место.Горди сме на успесите на нашите...
Програма ,,РОДИТЕЛСТВО ЗА ЦЕЛОЖИВОТНО ЗДРАВЈЕ”

Програма ,,РОДИТЕЛСТВО ЗА ЦЕЛОЖИВОТНО ЗДРАВЈЕ”

Во нашето училиште започна реализација на Програмата ,,РОДИТЕЛСТВО ЗА ЦЕЛОЖИВОТНО ЗДРАВЈЕ” за родители на деца на возраст од 5-10 години – РЦЗ – ДЕЦА, поддржана од Општина Карпош. До сега реализирани се 2 од 5 те предвидени Сесии. Сесиите со...