Deprecated: Hook jetpack_pre_connection_prompt_helpers is deprecated since version jetpack-13.2.0 with no alternative available. in /home/oouavrampisevski/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
| OOУ,,Аврам Писевски"
Денес во нашето училиште се одржа првата обука за Прва помош на тимот кој ќе учествува на престојниот општински натпревар. Обуката ја одржа млада волонтерка од Црвениот Крст , која на тимот им демонстрираше постапка на реанимација.