Deprecated: Hook jetpack_pre_connection_prompt_helpers is deprecated since version jetpack-13.2.0 with no alternative available. in /home/oouavrampisevski/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Natprevari | OOУ,,Аврам Писевски"

Натпревар по англиски јазик

На регионалниот натпревар по англиски јазик што се одржа во Сабота, на 13 Април,ученичката Матеа Стамчевска од седмо одделение успеа да освои трето место.Горди сме на успесите на нашите...
Награда за Анастасија Велковска од IXa

Награда за Анастасија Велковска од IXa

На 16 Меѓународен ликовен натпревар во Словенија – Bodi umetnik на тема: “Igraj se z mano” Нашата ученичка Анастасија Велковска освои диплома за избрано дело од вкупно 4902 уметнички дела од 9...

Натпревар по Англиски јазик

Регионален натпревар по англиски јазик 📌На 08.04.2023 година се одржа регионалниот натпревар по англиски јазик организиран од ЕЛТАМ-МК. Учениците од нашето училиште ги постигнаа следните резултати. ⭐V одделение (ментор Љубица Манов) второ место – Аника...

Меѓународниот натпревар по странски јазици Willkommen 2023

Ученичките од IV одделение, Јована Стојановска и Ева Анастасијевска заедно со нивниот ментор Љубица Манов, учествуваа на Меѓународниот натпревар по странски јазици Willkommen 2023 и освоија одлични резултати во првиот круг од натпреварот по Англиски јазик. Ученичката...

Ликовен конкурс

🎨На државниот ликовен конкурс на тема: „Македонските раси на кучиња, најдрагите придружници на децата“ организиран од Кинолошки клуб „Македонски паничар“ Од нашето училиште прво место во категорија деветтодделенци освои Илија Блажевски...

Oпштински натпревар по англиски јазик

Општински натпревар по англиски јазик На 18.03.2023 година се одржа општинскиот натпревар по англиски јазик организиран од ЕЛТАМ-МК. Учениците од нашето училиште ги постигнаа следните резултати. V одделение (ментор Љубица Манов) второ место – Аника Симоновска...